Jag tävlar hos...


data mög!

har virus på min bärbara data, så lägger bara in ett snabbt inlägg från mamma o pappas dator. red idag, gick inget bra. skulle tränat igår men blev inte så på grund av åskan o blablabla, bloggningen kommer igång som vanligt igen på måndag förhoppningsvis! :) så inget msn, bilddagboken heller för min del. men tror att jag ska klara mig. ha det bra sålänge!¨

~ puss annis

Jag tävlar hos..


heter det skönhetssömn?

skulle bloggat igår, men gissa vad? kom hem från stallet vid 6 tiden, åt och sånt. och när vi hade ätit vid 7 så sa mamma jag kommer snart och hjälper dig med matten. jaja sa jag då, la mig på sängen och bara vila lite. 1 2 3 så vaknar jag med ett ryck av att pappa väcker mig, sov du fråga han. och ja, det gjorde jag ju såklart. så sa mamma men sov du en halvtimme så väcker jag dig så tar vi matten då, okej tänkte jag då. men så blev det inte. vaknade sen klockan 11 piggvaken och med alla kläder o smycken på mig. gick upp på toa och tog av mig alla smycken o så. men somnade om igen, och gick upp halv sju imorse. det var en riktigt skönhetssömn tycker jag!

skolan idag var bra, hade matteprov. och det gick väll okej? man kan inte vara bra på allt :b
syslöjden var rolig med isabella, johanna o michelle tyckte inte det var lika kul..
nu kommer snart hovslagaren och ska sko philippa. sista gången nu innan hon åker tillbaka. tiden går fort, lotta ska även ringa ikväll. så vi får se vad hon säger också :) ska FÖRSÖKA att blogga ikväll.

~ puss annis

Jag tävlar hos..


back on track

yesyes, måndag idag. skolan idag var bra, allt som vanligt igen. :) stack till storköpet med ninne och köpte godis :$ hihi, ovanligt att jag är onyttig. inget bra..
sen stack jag iaf hem, mamma kom sen och då stack vi upp till stallet. hästarna stod inne idag eftersom de blev avmaskade igår. fixa mat och allt det där, sen kom sara o ellen och hämtade avmaskningssprutorna som de skulle ha. red ju inte idag heller, men imorgon ska jag rida dressyr -.- sjukt tråkigt men ska rida mycket övningar som serpentiner med halter så jag får henna att lyssna o vänta på vad jag vill. nu hade jag tänkt göra lite no sen plugga matte, prov på onsdag. wiiiie! naaat. förresten, jag och mamma räknade mina pengar idag och nu har jag tillräckligt till att köpa hjälmen så skulle vi då beställa den men så sa mamma: vi ringer och hör med de först så att de har den hemma. så ringde vi, men de hade inte svart john whitaker hjälm storlek 57 hemma, haha. så vi skulle ringa igen nästa vecka :) så nu är den nog snart min, min baby! beställer hjälmen på www.littleshopofhorses.se


bara för det så får det bli en bild på den :)

~ puss annis

nonono!

fredag kväll: var så mysig med min syster, åt jätte god pizza och sen mös vi rejält framför tv med en film o godis. mums :d inhandlade också på stan ett par nys jeans, och ett nytt bondelid linne :) behövdes verkligen!

lördag: vaknade upp riktigt utsövd, hade sovit som en död sten. gick upp och städade och sådär, gick sen strandpromenaden till espresso house där vi tillbringade vår frukost :D sen gjorde vi lite andra saker innan vi åkte hem. sen tillbringade jag lördagkväll med johanna, carro, vanessa, ina, emmay o maja. riktigt roligt! tack (v)
sen drog vi hem vid 12, somnade som stockar.

söndag: vaknade med johanna, sovit asskönt ännu en natt. sen hämtade mamma mig så släppte vi ut hästarna, körde och köpte bullar till mig o johanna också, som jag sen kom tillbaka till igen. åt och sånt, sen bara mös vi. somnade om en stund också :)
red ut med tova idag, så mysigt! riktigt roligt var det också, var så längesedan :/ så helgen har varit perfekt! back to normal imorgon.

~ puss annis

hothothot

longerade philippa idag, det var väldigt varmt så det blev inte så länge.. sen fick hon kränga gräs, det gillade hon iaf. hahah! sån liten tjockis är hon ;) annars har jag bara softat framför datan idag. ovanligt liksom.. jag hoppas verkligen att det blir skolan imorgon! för jag orkar fan inte sitta hemma en dag till, och gud vad jag längtar till imorgon, ska bli väldigt skönt att komma ifrån klippanhålan ett tag (: nu hade jag snart tänkt slagga..

~ puss annis

halsfluss..

hemma från skolan idag också, mamma ringde till vårdcentralen och vi fick tid kavrt över tio. visade sig att jag inte hade körtelfeber utan att jag hade halsfluss ;( så nu ska jag gå på pencelin 3 ggr om dagen i tio dagar. och egentligen får jag inte gå till skolan imorgon både för läkaren och mamma, men jag vill verkligen! ska ju till helsingborg också.. jaja, vi får se hur det är imorgonbitti. men det är verkligen många som är sjuka i vår klass?! jag, johanna, sanna, filip o calle ;o hahah, tror det är för att inget är roligt när jag inte är där? (a) men blir en sväng upp till stallet sen, kanske skrittar philippa en stund. mår verkligen bättre idag! :) måste också tipsa om en låt, för er som har spotify: Iyaz – Solo annars så bara sök på youtube ;) kanske en sommarplåga? nu ska jag fortsätta att webba med johanna.


en hals bild på bebis, förresten. det är riktigt sommarväder idag! jag gillar (y)

~ puss annis

sjukig dag

är hemma från skolan idag, min körtelfeber har kommit tillbaka. kul va? ;d det tycker iaf inte, det var också därför jag inte blogga igår. la mig sju och gick upp vid nio?

tisdag: var i skolan igår även om jag hade lite ont i halsen. men skolan var som vanligt helt okej. jag hade alla fel på nutidsfrågorna (a) bara för det ska vi på fika.. hihi, jag är så bäst! men bestämde med isabella att vi skulle rida ut, och det gjorde vi. och så skulle hon hitta en gammal hoppväg, och efter typ 20 min hittade vi stigen efter att ha ridit in i buskar och träd.. men hoppade där några gånger och red sen hem. och när jag kom till stallet så märkte jag att jag hade tappat min nyckel, smidigt va? så jag o mamma körde och leta efter den, men hittade vi den? nej. jaja, och nu mobbar isabella mig för hur jag sa scappa?! men tydligen skulle man utala det skapa? ;o

onsdag: somsagt ingen skola för mig idag, dumma hals! hela min kropp är slut.. men förhoppningsvis ska jag till skolan imorgon :) orkar inte rida idag heller, så får se om det blir träning på torsdag. eftersom jag tappa nycklen + att jag får se hur jag mår. men nu slappar jag iaf framför tvn, och det ska jag fortsätta med!

~ puss annis


svettit ridpass..

kom hem från stallet för ett tag sen, nyss ätit. iaf, tänkt först att jag skulle rida på upphöjda bommar men hon hade så mycket energi att det slutade med ett intervall pass, och gud vad svettig hon blev! galopperade i höger varv 5 min och vänster varv 5 min, travade ca 5 minuter i varje varv sen galopp i båda varven igen i 3 min. och jag ska säga er att hon var svettig över hela kroppen, hon skummade mellan bakbenen det såg ut som hon hade gråtit för att hon var helt svettig under ögonen. hihi, så söt min snutta! nu hade jag snart tänkt däcka i min säng, det har blivit så skönt att gå och lägga sig om dagarna. jag är kär i min säng, och nu är det inte långt kvar tills att jag startar en endast hästblogg! de ni ;)

~ puss annis

förlåt, igen..

nu hände detta igen, har glömt blogga på ett par dagar.. men det är sånt ni får stå ut med.

lördag: var det ju först dressyr med philippa på förmiddagen. det gick inget bra.. hon var jättespänd och lyssna inte alls. dumma ponny! men alla har sina dåliga dagar, och skyller inget på henne. sen var det bara hem, cykla ner till oasis och sola. hem och duscha, sen fixa sandra mina ögonbryn ;$ hihi. sen kom johanna fem. halv nio ungefär hämtade mamma oss och körde oss till ekebo! ;d det var riktigt kul denna gången med, synd att det var sista gången nu på ett tag.. kommer nog ändå ha fullt upp med hästar så det är skitsamma (a)

söndag: vaknade upp i johannas källare med maja o ellinor. gick upp vid halv tolv, det var riktigt skönt. speciellt nät jag och maja inte somnade fråna halv fyra, hihi :) riktigt kul hade vi iaf! hjälpte johanna och duka och städa när vi hade gått upp, hon skulle ha kalas eftersom hon hade fyllt år :) grattis baby! (v) sen senare på eftermiddagen när mamma o pappa hade hämtat mig så åkte vi till hbg till kenneth o lotta, jag och syster ska ju passa deras asfina lägenhet när de och mamma, pappa är i köpenhamn. den är så jävla fin! ska bli mysigt. men de visa iaf oss hur man låste upp och allt det där, och mat till katterna. två skitfina katter har de också. det är orättvisst här i världen..

måndag: skolan idag ju, riktig bra var den. inte många veckor kvar nu, sommarsommarsommar! jag lääääängtar (h) och snart ska jag upp till philippa. hörs sen!

~ puss annis

Jag tävlar hos..


Jag tävlar hos..


Jag tävlar hos..


segt kalas..

eftersom jag inte har något att göra kan jag ändå skriva om min dag.
vaknade vid halv nio, sa grattis och allt det där till mamma. åt frukost och sen åkte jag upp till stallet, skulle träna för emie tio. kom dit och hästarna hade precis fått mat så fick blanda mat och hänga hö så länge, skulle sen ta ut philippa ur boxen och börja göra vid henne. men nahe, hon blev skitsur och skulle först äta färdigt men till slut gick det. ponnykräk :) men gjorde vi henne och allt det där, tränade sen för emie en timme. gick helt okej idag, men är inte så värst taggad för dressyren imorgon, kommer rida fel väg känner jag på mig haha. kan inte ens det ;p får väll ta och träna lite sen när jag orkar. men efter jag har ridit dressyren imorgon ska jag och syster gå och sola. och därefter ska jag duscha och fixa mig innan johanna kommer någon gång vid 5 kanske? och sen drar vi till EKEBO, säsongsavslutning. shit vad jag är taggad! :d

får se om det blir tävling nästa helg i perstorp, hade tänkt hoppa LD LC isf :)
nu får jag fortsätta med att göra ingenting..

~ puss annis

grattis mamma!

mamma fyller år idag, så kommer snart gäster. hinner inte skriva så mycket om dagen, bloggar imorgon efter dressyren om jag hinner + att imorgon är det ekebo! ;d tagga.
nu kommer här även bilder från hopptävlingen, inte de snyggaste minerna o inte den bästa ridningen..

hinder 1

hinder 1

galopp..

ännu mer galopp..

hinder 4

sista hindret, hihi. lite söt bild :)

~ puss annis

superduperdag!

vaknade 7 imorse, det var riktgit tungt att gå upp haha. men åt och klädde på mig, åte sen till stallet och gjorde vid philippa. mina nerver började komma igång och allt känndes nervöst, hihi. men hann inte rida fram så mycket, utan gick banan och sen direkt in på framhopnningen, och herregud vad pigg hon var! ojojo, började hoppa kryss, hon hoppade bra och stort. tog sen räcket och oxern, var pigg och drig mycket. men hon hoppade väldigt fint. väl inne på banan blev jag jättenervös, men philippa var väldigt lugn. sen var det då min tur, kände när jag kom mot första hindret att hon var väldigt ostabil men jag red som tusan och hon hoppade blev sen väldigt flack på tvåan och rev den, resten hoppade hon väldigt bra. men fick rida som en jude, och 7an vid vattengraven travhoppa hon för det tyckte hon var skitläskigt men icke att hon skulle stanna. det var mitt mål att komma runt utan att hon stanna, och det nådde vi ju. så är riktigt nöjd med dagen! det kändes verkligen jättebra och är stolt över min ponnie (v) bilder kommer senare :)

~ puss annis

en nervös känsla?

sa ju att jag skulle rida dressyr igår, men orkade inte. haha, men red det idag ist och det gick väldigt bra :)
iaf, skolan idag var asnajs! riktigt slappa lektioner o ja. efter skolan stack jag, johanna, sanna o isabella till kinaresturangen och käka. mm vad det var gott! mums :d
sen kom jag hem dygnsur, inte roligt väder -.-
mamma o pappa kom hem sen och då åkte vi till återviningen och slängde lite av mormors saker. haha, sjukt tråkigt. men sen skjutsade de upp mig till stallet och som sagt red jag dressyr. börjar få kläm på det nu, både jag och philippa. men pigg var hon ;) sen spolade jag av hennes skitiga ben och tvätta hennes skitiga svans, det behövdes ska jag säga! borsta sen ut svansen och flätade den i tre flätor. flätade sen ihop de tre flätorna, så nu kommer hon bli guldlock hihi. sen flätade jag över manen som låg på fel sida, emie ska nog rycka den imorgonbitti. flätade även hennes pannlugg, gud vad söt hon blev. min älskling (v) borstade av henne snabbt och slängde på hennes nya sverigefleecetäcke, hon är verkligen fin i det. efter det putsade jag träns, stövlar, sadel, benskydd och mina sporremmar. så nu blir jag fin till imorgon. gick sen upp till åpk och gick banan med isabella. ingen svår bana. så det är bra :) men det mesta jag oroar mig nu för är prisutdelningen om jag går felfritt, philippa hatar rosetter. så får se om mamma får säga till prisutdelaren att ge den till henne. eller så får hon ge den till mig lite diskret ;p och nu börjar mina nerver också stiga, varför vet jag inte. men ska snart lägga ihop alla saker till imorgon och sen försöka få en blund. ska upp sju imorgon -.- usch! men det är sånt man får stå ut med.

~ puss annis

i miss you

hann inte blogga igår, först skolan. sen träning för emie, och därefter hem till mormor. och orkade sen inte sätta på datorn. men hoppträningen igår gick iaf super! riktigt bra bjudning hade hon :)

tisdag: skolan idag var helt okej som vanligt?! hah, men jag sanna o isabella kom på ett nytt namn till nalle puh, vad tycker ni. manboy eller tyson main? haha, eller så får den helt enkelt heta nalle puh. det sägs ju att om man bytar namn så får man outur, vet inte om det är en myt eller vad? men slutade halv två idag, gött! dessutom riktigt slappt på son, fika och sen spela spel. inte alls fel nej :) åt när jag kom hem, och under tiden har jag bara tittat tv och suttit här vid datan. inget liv ;) men snart kommer väll pappa, så får jag väll rida det lilla spjuvret. ska dressyra idag, sen är det ju tävling på torsdag. så blir lite fix imorgon kväll. taggad!
bjuder dessutom på en bild..



~ puss annis

frågestunden avslutas.

Robin :D Monstergeek@BDB om FRÅGESTUND!:
Vad gör du när du inte rider polle :D!?!
svar: haha, bor nästan i stallet. men annars försöker jag umgås med kompisar. älskar och handla också, speciellt ridkläder och sånt ;)

Anonym om FRÅGESTUND!:
varför e du en sån fjortis?
svar: och du vågar inte stå för vem du är? förmodligen har du inget liv :)
puss på dig gomman. 

Emma om FRÅGESTUND!:
Varför härmar du Isabella Björkmans blogg..? Så fort hon lagt upp något, så lägger du upp de sen! Jag blir så trött på sånt folk...
svar: jadu, ibalnd har man bara slut på idéer helt enkelt. tycker dessutom att isabellas blogg är sjukt bra. jag själv tycker inte att jag härmar henne, men är det något hon har problem med så får hon väll ist säga det till mig. jag o isabella går dessutom i samma klass, och tycker att vi är ganska bra vänner. 


inte så många frågor, men det var det. tack o hej!

~ puss annis
  


yeeeep!

somsagt kom johanna igår, bestämde oss senare för att gå och köpa godis. gjorde det och sen träffa vi andré o ja. kom hem och tittade på sex and the city, alltid lika bra :) somnade sen vid ungefär 12? minns inte riktigt.
vaknade vid nio pigga o glada, gick upp o åt. sen åkte johanna vid tjugo i tio.
efter det stack jag, mamma o pappa upp till stallet. var ju sån städdag idag, sopade ner spindelväv från taket. sjukt läskigt ;s sedan forsatte vi ute i paddocken. det blev riktigt fint må jag säga!
red sen ut med ellen, i det sköna vädret. det var inte soligt, men jätteskönt väder. det gick helt okej, men tyckte inte att philippa gick riktigt rent på alla fyra benen, men ellen sa att hon gjorde det. så jag tror inte det va något :) nu har jag nyss kommit hem och precis ätit. ska fortsätta med att läsa lite bloggar, och sen sticker jag iväg till hanna och badar med henne, mys på det!

~ puss annis


juste

frågestunden förlänger vi till söndag, har ingen ork att svara på de två oseriösa frågorna. så se nu till att fråga!

~ puss annis

fly away

skolan idag var heeelt okej, gympan var lätt bäst idag. hade badminton, sjukt kul! :d
men annars var lektionerna bra. kom hem efter att nästan flögit iväg med cyklen, stack direkt till stallet med mamma. hann rida fram philippa lite, sen kom hon som skulle komma och titta på när jag red. riktigt trevlig typ :) philippa gick så sjukt bra! men det blåste liite mycket, hah. men vi gick in i stallet och snackade. hon hade en ponny till mig och den hette NALLE PUH?! hur kan men döpa en häst till det? haha, men då är den nog snäll ;) mohahah.
ikväll blir det iaf bara chill, inte hända något speciellt tror ja. skönt! imorgon har vi utsläpp så får gå upp lite i tid, skulle ju köpa min hjälm imorgon men får väll stå ut med min gammla ett tag till.. ahh! vill ju verkligen ha den, bajsföräldrar :( men imorgon kommer johanna också, hon kanske kan liva upp stämningen lite. hoppas på det iaf :)

~ puss annis

lång dag

gick till fyra i skolan idag, gick segt idag med. men fick reda på att vår spanskalärare ska sluta. wihoo! :d då blev jag glad, hon är ju helt blåst -.-
men lektionerna var riktigt slappa, har inte haft läxor nu på länge. gött! :)

hade träning sen med philippa, gick inget vidare i början. men sen red emie henne ett tag.. och efter det, de skulle ni sätt! hon gick så jäkla fint, hennes ökningar var riktigt super! ponnyälsk (v) så nu ser jag verkligen fram emot i morgon :) kommer en person som ska titta hur jag rider, kanske ska låna en ponny av henne efter philippa. vill verkligen visa mig från min bästa sida! och ett + är att jag får rida i emies sadel, red i den idag med. fyfan vad den är skön! ojojoj, och philippa rör sig mycket bättre i den, så det ska nog gå bra :)
nu ska jag snart gå och lägga mig, och så slänger jag in ett inlägg imorgon om hur det gick.

~ puss annis

regn med sol..?

skolan idag gick grymt sakta, lektionerna var riktigt sega. men annar var det väll okej. inte länge kvar till sommarlovet nu! ;dddd

farmor hämtade mig tre hemma, sen körde vi till stationen och plocka upp amy sen vidare till stallet :) skulle ju rida ut en sväng, fixade hästarna och så. och när vi skulle rida iväg började det att hagla och regna med sol på samma gång? lite skumt väder va det allt, haha.
men de höll på att arbeta på vägen ovanför bron, och nej. där skulle inte emona och philippa gå. så vi hoppade av, lät de titta på det och sen gick det! det var riktigt mycigt att rida, fort gick det också. jag och philippa behövde verkligen det. det var så kul :d kom hem sen till stallet igen och amys mamma hämta oss, skjutsade hem mig och nu sitter jag här som vanligt? hade snart tänkt ta mig en matbit :)
imorgon blir det ett hårt dressyrpass, torsdag tränar jag och på fredag.. kan jag inte säga vad som händer ;p
och dessutom ska vi ha popcorn i morgon på matten, hahahah! och sen så ska vi titta på musical highlights, så blir väll ganska slapp dag, vi gillar ´t!

~ puss annis

superstart!

verkligen en superstart på veckan, skolan var sååå rolig idag! haha, vi hängde upp ninnes tröja i korridoren, vi fick till och med det på film när hon gick och dorg ner den. gud var det va kul! har även legat några gånger på golvet idag, ja. en vanlig dag med bästavänner på snyggatorpsskolan. livet leker! :D
amy följde också med mig hem idag, åt och sånt här. åkte sen upp till stallet, philippa var inte alls lika svullen idag så kunde skritta ut med emie och amy idag, riktigt skönt var det :) och när vi kom tillbaka till stallet igen hade svullnaden gått ner ännu mer så kan rida henne normalt imorgon, så blir att rida ut med amy igen då. emie tror nog att hon har blivit stucken av en geting eller något, så nu är jag glad igen :)
inte mycket mer att skriva, bloggar imorgon.

~ puss annis

FRÅGESTUND!

nu startar vi frågestunden, ni får möjlighet att fråga mig vad ni vill! ni får era svar på fredag :)



~ puss annis

try sleep with a broken heart.

inget att göra här på datan så tänkte att jag kunde lägga upp ett litet inlägg, har bestämmt mig för två saker: hade tänkt starta en frågestund idag eller imorgon och så har ni till fredag på er att ställa frågor. den andra saken är att när jag har lämnat philippa och troligtvis får en ny häst så hade jag tänkt avsluta denna bloggen och istället starta en enbart hästblogg. har tänkt lite på vad den ska heta: ponnyanna.blogg.se, ponnybloggen.blogg.se. men kanske kommer på andra namn sen :) blev inget med att köpa ny hjälm idag för att de hade inte öppet idag, men blir nog nästa helg ist :D somsagt, senare om jag hinner startar jag kanske frågestunden, annars så uppdaterar jag om träningen.

~ puss annis

godmorgon gott folk.

hej bloggen!
vaknade runt halv elva idag, åt och nu sitter jag här som vanligt ;)
sovit gott som tusan inatt, trött efter valborg ;p
idag händer inget speciellt, ska träna ikväll. så vi får väll se hur det går. hadet tänkt anmäla mig till lite tävlingar också, bloggar igen ikväll efter träningen.


bara för det får ni en bild.

~ puss annis

valborg (d)

fredag: skolan var mycket bra :)
jag o isabella stressa hem, mamma o pappa fixa philippa på förmiddagen så henne behövde jag inte oroa mig för. kom hem och åt, tog sen den andra gardasil sprutan.
kom hem från vårdcentralen och hoppa in i duschen, fixa mig och sånt. hämtade isabella, pizza o michelle vid fem :) och sen drog vi vidare till johanna.
kvällen var helt crazy! träffade massa roligt folk nere vid majbålet, helt sjukt så kul vi hade.
johanna blev även utsatt för streck i huvudet och hårmousse i handen typ vid 4 på natten? HAHAH, det var så kul!
vi skulle sen upp vid halv nio, och jag var helt död. åt och fixa oss, sen var jag hemma vid tio. och då gick jag och la mig igen. vaknade sen vid halv ett igen, riktigt skönt! men är fortfarande riktigt sleten ;p

lördag: nu sitter jag här, nyss varit i stallet. det gick inget vidare med philippa idag, men dressyrträning imorgon så vi får se hur det går.. har varit på storköpet också och köpt ben & jerry glass (a) det ska jag kränga ikväll :d
och imorgon kanske vi åker och köper min hjälm! :d:d:d:d:d

~ puss annis


RSS 2.0